Ornamentele care te cuceresc

Aranjamente florale personalizate

Introducere

Piesa centrală a evenimentelor tale

Sărbătorește fiecare eveniment cu aranjamente florale personalizate. Pregătim cu drag buchete și lumânări pentru nunți și botezi, cât și surprize florale pentru ocaziile speciale din viața ta.

Oferta Floralex

De la decorațiuni florale simple până la cele mai complexe, echipa noastră pregătește la sediul florăriei buchete de flori unice, create special pentru evenimentul tău. Ținem cont de preferințele tale, iar pentru ocaziile majore, venim să aranjăm locația petrecerii organizate în Tulcea.

Aranjamente florale

Aranjamente masă prezidiu

Buchete

Buchete de mână nașa și mireasa

Buchete piept

Coroane funerare

Coșuri de flori

Decorațiuni nunti și botezuri

Lumânări de cununie

Lumânări botez

Închiriere decorațiuni

Transformă evenimentele importante în amintiri memorabile. Floralex îți pune la dispoziție numeroase elemente pentru aranjarea locației petrecerii pe gustul tău. Suntem mereu deschiși la sugestii pentru extinderea portofoliului de decorațiuni.

Creăm decorațiuni fermecătoare

Pregătim buchete de flori pentru diverse ocazii (aniversări, evenimente, 1 și 8 Martie, Paște, Crăciun, Anul Nou, Valentine’s Day sau Halloween) și decorăm apartamente, birouri ori sedii de firmă. Realizăm ghirlande, coronițe, coșuri cu flori (în stil clasic, european, ikebana), folosind accesorii moderne. Amenajăm grădini, rocării, peluze cu flori, terase, balcoane, grădini rustice și acvarii.

Decorăm pentru numeroase ocazii

Echipa florăriei noastre din Tulcea se ocupă de amenajarea spațiilor (locuințe, birouri, magazine, vitrine etc.) pentru diverse evenimente cu flori și alte elemente inedite. Îți oferim pentru nunți buchetele pentru mireasă, nașă și domnișoare de onoare, mini-buchete de butonieră, aranjamente florale pentru masa mirilor și cele ale invitaților, decorațiuni pentru mașini, arcade ornate cu tul și flori, suporți decorativi cu flori și lumânări festive. Îți punem la dispoziție și aranjamente florale pentru apartamente create din plante la modă, specii și exemplare deosebite.